Identity Compass® Consultants

Nieky van Vlerken

Nieky van Vlerken

WinxHR (Nieky van Vlerken) is een ervaren P&O- dienstverlener, gespecialiseerd in het MKB (1-250 medewerkers).  HR gaat hand in hand met het realiseren van doelen door inzet van de juiste mensen. Identity Compass geeft mij extra handvaten om personeelsproblemen succesvol aan te pakken en te voorkomen. 

Veel problemen op het werk komen doordat mensen (onbewust) vastzitten in bepaalde patronen en zolang ze niet weten hoe dat veranderd kan worden, verandert er dus weinig en worden de problemen alleen maar erger. 

Identity Compass® helpt de gevolgen hiervan, zoals ziekteverzuim (vaak vanwege stress en/of zelfs burn-out), conflicten, vertrek van goede, schaarse medewerkers, negatieve cashflow etc. aanzienlijk te laten verminderen. Naast een efficiënte inzet van mensen, draagt het ook bij aan een leuke werksfeer, waar mensen in hun flow kunnen werken. 

Het kan uzelf ook helpen om inzicht te krijgen in welke vervolgstappen bij u als ondernemer passen en welke juist niet. WinxHR helpt en coacht u daar graag bij, zodat u plezier blijft houden in het ondernemen en de beslissingen neemt die bij u passen. En dus invloed hebben op het succes, de winst en daardoor continuïteit van uw onderneming.

Weten hoe ik dit in de praktijk aanpak? U bent welkom op mijn website www.winxhr.nl. Of bel me, ik sta u graag te woord. 

K.L.H. van der Puttlaan 18
5583 EX, Waalre
+31 (0)40-298 45 62 of +31 (0)6-51 55 42 79

Send us an email with the following form